Afspraak maken

Wanneer je een afspraak wilt maken kun je mij op de volgende manieren bereiken:

📧  ariana@praktijkdeverbinding.com
 📞 06-19013233.

Werkwijze

Je bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin onderzoeken we samen waar jij behoefte aan hebt. Wanneer we een klik hebben en ik het gevoel heb dat ik je kan helpen zal ik je ook vertellen hoe.

Jouw investering

💖 VIP ochtend  175 euro

💖 Relatie- en gezinstherapie – 105 euro per sessie van anderhalf uur

De prijzen zijn allen inclusief btw. 

Klachtenregeling

Het is in de praktijk mijn intentie om zo goed mogelijk te luisteren en samen te onderzoeken welke behandeling het beste bij u en uw gezin past. Toch kan het ontstaan dat u zich niet prettig voelt bij onze samenwerking. Ik nodig u uit dit met mij bespreekbaar te maken zodat we samen kunnen zoeken naar een oplossing.

Wanneer u het gevoel heeft dat dit niet mogelijk is, wanneer u dit liever doet in aanwezigheid van een onafhankelijk persoon of als u merkt dat een gesprek niet het resultaat geeft dat u wenst bestaat de mogelijkheid om via P3NL een klachten-functionaris in te schakelen.

Klik hier om de klachtenfolder te bekijken