Vind je zelf

Ken je dat gevoel. Dat je niet echt jezelf bent, dat je je wat wankel voelt zonder dat je precies weet waar dit door komt? Het leven stelt ons steeds weer voor allerlei uitdagingen en ook wijzelf leggen de lat hoog. Het kan zijn dat het je hierdoor niet goed meer lukt om je leven te leven zoals jij dit graag wilt. Je word moe, voelt je overbelast. Je bent de allerbelangrijkste verbinding, die met jezelf, kwijt geraakt.

Ik ken dit gevoel. Ik heb best een tijd geworsteld met hoe goed voor mijzelf te zorgen en er tegelijkertijd voor anderen te zijn. Ik wilde er namelijk wel blijven horen. Maar… dat gaat niet allemaal. Om goed voor jezelf te zorgen moet je je eigenlijk ook schuldig maken. Schuldig omdat je, wanneer je tijd voor jezelf neemt, je er niet voor een ander kunt zijn. Dit wil niet zeggen dat het een of-of verhaal is. Het is en-en!

Het coachingsprogramma Vind je zelf helpt je op weg.

In Vind je zelf onderzoek je in een warme groep van vrouwen wat belangrijk is voor jou, hoe jij je leven vorm wilt geven. Ook onderzoek je wat je tegenhoudt. Dit kunnen overtuigingen zijn die je in je jeugd hebt meegekregen, het kan zijn dat jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde minder is dan je zou willen. Je leert je lichaam beter kennen en voelt wat zij nodig heeft.

Samen, door met elkaar te praten en door het doen van mooie liefdevolle lichaamsgerichte oefeningen en meditaties vind je stap voor stap je zelf.

  • 7 bijeenkomsten
  • Een bekkenmassage
  • Deelname aan één workshop familieopstellingen

Jouw investering bedraagt 1500 euro inclusief btw. Dit mag je in 6 termijnen betalen als je dit prettig vindt.

Reserveer je plek nu